Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
 Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, maçın hakemini sert dille eleştirerek kendileri lehine penaltı verilmediğini vurgulayarak, "Bundan sonra herkesin anlayacağı tarzda konuşacağız" dedi.
Artık tarzlarını değiştireceklerini vurgulayan Orman, "Maçtan sonra konuşmam, adetim değildir. Ancak filmi geri saralım ve geçen haftaya gidelim. Bugün aynı laflar, rakip oyuncu tarafından söylendi ve hiçbir şey yapılmadı. Olcay'a gösterilen kırmızı kart ise bizim maçlarda her zaman 6 hakem de saha içerisinde oluyor. Bu maçta da yan hakem oyuna dahil oldu, bence hatalıydı. Oyuncumuz, arkadan bir müdahale yaptı ama hemen bıraktı, kırmızı kart gösterilecek bir pozisyon değildi. Demba Ba’nın pozisyonunun kesin olarak kırmızı kart ve penaltı olduğunu düşünüyorum. Her sene Beşiktaş’ın gidişatıyla alakalı karşımıza sistemli olarak enler çıkıyor. Bunları Beşiktaş camiası hak etmiyor. Bugünden itibaren tarzımı değiştirme kararı verdim. Biz de bundan sonra herkesin anlayacağı tarzda konuşacağız. Beşiktaş bu kadar emek ve zahmet içerisinde mücadele verirken, bunların yapılması ayıptır. Hele ki başkanımızın adının verildiği bir sezonda ayıptır. Beşiktaş camiası buna müsaade etmez. İlk önce de ben müsaade etmeyeceğim" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim