Türkiye Voleybol Milli Takımları Resmi Sponsoru Orkid’in desteklediği Filenin Sultanları, Japonya’da başlayan 2018 Dünya Voleybol Şampiyonası kapsamında çıktığı üçüncü maçında Bulgaristan’ı 3-0 mağlup etti. 2 Ekim Salı günü Türkiye saatiyle 10.10’da başlayan karşılaşmada setleri sırasıyla 25-17, 25-23, 25-12 almayı başaran Milli Takım, 3 Ekim Çarşamba günü, Türkiye saati ile 07.40’da İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Orkid olarak Filenin Sultanları’nın her zaman yanındayız ve kuralları baştan yazan bu tarihi başarıları için onları tebrik ediyoruz.

Orkid Hakkında

Orkid, Türkiye’de tüketiciye sunulan ilk hijyenik ped markası olarak, bu sektörün doğmasını ve markalaşmasını sağlamıştır. Ayrıca, 40 yıldır sektörde “liderlik” yapan marka olmuş; teknoloji, kalite ve iletişim alanında yenilikçi ve tüketici ihtiyacı odaklı yaklaşımıyla sektör normlarını belirlemiş ve düzenlediği sosyal sorumluluk kampanyalarıyla da sektörün büyümesinde rol oynamıştır. Sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bir marka olarak, hayatın her noktasında gençlere ulaşmaya, onların sağlık ve eğitimi için projeler geliştirmeye büyük önem vermektedir.

Göztepe Deplasmanda Kazandı 1 - 0 Göztepe Deplasmanda Kazandı 1 - 0
Editör: TE Bilişim