Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek.

Süper Lig'in 10. haftası'nda ise Galatasaray Eskişehirspor'u konuk edecek. Bu karşılaşma ise 29 Ekim Perşembe günü oynanacak. Oynanacak olan karşılaşmayı ise Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım'ın yardımcılığını ise Asım Yusuf Öz ve Serkan Olguncan yapacak. Bu karşılaşma ise Lig Tv'den canlı olarak şifreli yayınlanacak. Peki Perşembe günü oynanacak Galatasaray Eskişehirspor maçı saat kaçta oynanacak?


Geçtiğimiz hafta pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, bu hafta Süper Lig'de zor günler geçiren Eskişehir'i konuk edecek. Bu karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta oynanacağı TFF tarafından belirlendi. Bu karşılaşmayının hakemi ise Bülent Yıldırım olacak. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma ise Lig Tv 1. kanaldan yayınlayacak. Bu karşılaşma perşembe günü oynanacak. Peki perşembe günü oynanacak olan Galatasaray Eskişehir maçı saat kaçta? Bu kritik karşılaşma saat 21:45'te Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye bir gol atarak 1 puanı takımına kazandıran Olcay Adın bu hafta oynanacak olan Eskişehir karşılaşmasında ilk on birde çıkması kesin gözüyle bakılıyor. Bu karşılaşmada Galatasaray'ın muhtemel on biri; Muslera, Denayer, Semih Kaya, Chedjou, Olcay Adın, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Lukas Podolski ve Burak Yılmaz ilk on biri ile çıkması bekleniyor. Eskişehirspor ise bu karşılaşmada sahaya süreceği muhtemel on biri; Ruud Boffin, Birol Parlak, Sezgin Coşkun, Kamil Ahmet Çörekçi, Onur Bayramoğlu, Engin Bekdemir, Matias Defederico, Toko, Özgür Çek, Nassim Ben Khalifa, Theofanis Gekas on biri ile sahaya çıkması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim