Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
 eknik Direktör Mustafa Denizli, taraftarı önünde çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılırken, konuk ekip Bursaspor ise ligde üst üste 4. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Haftaya 23 puanla 4. sırada giren sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla puanını 26’ya çıkararak maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Konuk ekip Bursaspor ise galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Ligde son 4 maçta sahadan puansız ayrılan Timsah, 2002 yılından bu yana ilk kez üst üste 4 maç mağlubiyet yaşadı.

BURAK YILMAZ’DAN FAIR-PLAY ÖRNEĞİ
Mücadelenin 14. dakikasında sol kanattan Hakan Balta’nın ortasında altıpas içinde bulunan Burak Yılmaz’ın vuruşunda top üstten auta çıktı. Maçın hakemi Suat Arslanboğa, topun Aziz Behich’den çıktığı gerekçesiyle korner kullanılmasını istedi. Burak Yılmaz’ın kendisinden çıktığını söylemesinin ardından karar auta dönüştü. Golcü oyuncunun bu davranışı alkış aldı.

SERDAR AZİZ KORKUTTU
Karşılaşmanın 18. dakikasında Bursaspor’un kullandığı serbest vuruşta takım arkadaşı Tomas Necid ile çarpışan Serdar Aziz, yerde kaldı. Bir süre tedavisi saha içinde yapılan yıldız oyuncu, ardından sedye ile oyun dışına alındı. Oyuna devam edemeyen Serdar, yerini Tomas Sivok’a bıraktı.

TARIK ÇAMDAL 189 GÜN SONRA
Bu sezon geride kalan haftalarda hiçbir resmi maça çıkamayan genç oyuncu Tarık Çamdal, Teknik Direktör Mustafa Denizli tarafından 59. dakikada sakatlık geçiren Hakan Balta’nın yerine oyuna dahil oldu. Sarı-kırmızılı takımdaki son resmi maçını geçtiğimiz sezonun son haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında giyen Tarık, 189 gün sonra ilk kez bir resmi maçta görev aldı.

PODOLSKI'DEN SON 4 HAFTADA 3 GOL, 2 ASİST
Karşılaşmanın 68. dakikasında Sneijder’in sağ kanata ortasında Sabri Sarıoğlu’nun kafayla indirdiği top Podolski’nin önünde kaldı. Alman yıldız şutunda top kaleci Mer Günok’un solundan ağlarla buluştu. Bu sezonki 7. golünü kaydeden Podolski, ligde son 4 haftada ise 3 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

YASİN ÖZTEKİN 3. GOLÜNÜ ATTI
Karşılaşmanın 80. dakikasında Sabri Sarıoğlu’nun sağ kanattan ortasında ön direkte topla buluşan Burak Yılmaz’ın şutunda Yasin Öztekin’e çarpan top ağlarla buluştu. Ligde bu sezon 3. kez gol sevinci yaşayan Yasin, 86. dakikada yerini Olcan’a adına bırakırken, taraftarlarından büyük alkış topladı.

SKORU BURAK YILMAZ BELİRLEDİ
89. dakikada Podolski’nin pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Burak Yılmaz’ın şutunda top kaleci Mert’in sağından ağlarla buluştu. Süper Lig’de bu sezon 7. golünü kaydeden yıldız oyuncu, skoru tayin eden isim de oldu.

BURSASPOR 13 SENE SONRA İLK KEZ
Ligde son 4 maçta sahadan puansız ayrılan konuk ekip Bursaspor ise 13 sezon sonra ilk kez 4 maç üst üste mağlubiyet yaşadı. En son 2001-2002 sezonunda ligin son 5 haftasını Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Malatyaspor, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği mağlubiyetleri ile kapatan Timsah, 13 sezon sonra bir ilki yaşadı. Ligin son 4 haftasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray yenilgileri alan yeşil-beyazlılarda, taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.
Editör: TE Bilişim