Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla İstanbul'dan yola çıkan Sarı-Kırmızılıların ilk durağı Adana Şakirpaşa Havaalanı oldu. Havaalanı girişinde toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp tezahüratlarla takımlarına destek verirken, Galatasaray teknik heyet ve futbolcuları taşıyan uçağın piste inmesiyle birlikte coşku daha da arttı.
Futbolcular uçaktan inerken, havaalanı çevresinde bulunan taraftarlar da onlara tezahüratlarıyla destek verdi. Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş, kafileyle gitmek yerine özel araçlarla Mersin'in yolunu tutarken, aynı zamanda da Adanalı olan ikiliye hemşerileri de sevgi gösterilerinde bulunup, onlarla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Sarı-Kırmızılı minik taraftarlarla yakından ilgilenip, kendisine sunulan çiçekleri kabul eden Fatih Terim, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Gazetecilerin sorularına yanıt vermek yerine kısa bir açıklamada bulunan Terim, "Adana'ya gelmekten dolayı mutluyum. Biz her zaman Adana'daydık. Sonuçta burası bizim memleketimiz" ifadesini kullandı.
Galatasaraylı futbolcuları taşıyan otobüsün yolu, havaalanı çıkışında taraftarlarca kesildi. Taraftarlar, meşaleler yakıp tezahüratlarda takımlarına destek verirken, futbolcular da otobüsün camından futbolseverlere el sallayarak, taraftarlara karşılık verdi. Daha sonra teknik heyeti, futbolcuları ve yöneticileri taşıyan otobüs, Mersin'e doğru yola çıktı.
Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan dönen Emmanuel Eboue'nin de yer aldığı Galatasaray kafilesinde şu isimler bulunuyor; "Fernando Muslera, Ufuk Ceylan,Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Yiğit Gökoğlan, Engin Baytar, Emre Çolak, Johan Elmander, Necati Ateş, Sercan Yıldırım."

Editör: TE Bilişim