Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün bir yayın organında terbiye sınırlarını zorlayan bir başlık ile verilen aynı zamanda sosyal medyada da yayılan, Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in de dahil edilmeye çalışıldığı iddia üzerine, taraflardan beklediğimiz açıklama gelmemesi bilgi verme zorunluluğu doğurmuştur" denildi.

Habere başlık olan kelimelerin, ahlaklı hiçbir futbolcunun hatta insanın ağzına yakışmayacağının herkesin malumu olduğunu ifade edilerek, Ayrıca maç bitiminde koridorlarda iddia edildiği gibi bir diyalog gerçekleşmemiştir. Yaşandığı iddia edilen süreç içinde gerek teknik direktörümüz gerekse yanında bulunan yöneticilerimiz böyle bir söyleme tanıklık etmemişlerdir.

Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

Kaldı ki böyle bir sözü, değil Sayın Fatih Terim'e, herhangi bir Galatasaraylıya söyleme girişimi sadece ahlaksızlık değil, aynı zamanda en hafif şekliyle bir seviyesizliktir. Ne olaya mevzu edilen futbolcunun, ne de herhangi bir Fenerbahçeli futbolcunun böyle bir duruma düşebilecek konumda olmadığına da inancımız tamdır.

Ayrıca hocamız Sayın Fatih Terim'in ve yönetimimizin futbol dünyasına örnek olacak misafirperverliği ve yardımseverliği maçın temsilcisinin resmi raporunda da belirtilerek tescillenmiştir" açıklamasında bulunuldu.

Editör: TE Bilişim