Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükselen Galatasaray’ın rakibi belli oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile oynayacağı maçların tarihleri belli oldu.
Nyon'daki kura çekiminde İngiltere'nin Chelsea takımıyla eşleşen Galatasaray, ilk maçını 26 Şubat Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da oynayacak. Sarı-kırmızılılar, Chelsea ile ikinci maçına ise 18 Mart Salı günü Londra deplasmanında Stamford Bridge Stadı'nda çıkacak.

İŞTE GALATASARAY’IN RAKİBİ CHELSEA

Sezon başında Di Matteo’nun ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Jose Mourinho ile iyi bir çıkış yakalayan Chelsea hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde önemli işler yapıyor.

Teknik direktörlüğünü Jose Mourinho’nun yaptığı Chelsea, E grubunda Schalke 04, Basel ve Steaua Bükreş ile karşılaştı. İngiliz temsilcisi, 12 puanla grup birincisi olarak adını üst tura yazdırmayı başardı. İngiliz ekibinin kadrosunda Lampard ve Terry gibi tecrübeli futbolcular yer alıyor. Galatasaray’ın bir dönem formasını giydiği Chelsea’nin yaklaşık kadro değeri ise 473 milyon Euro. Mavilerin tarihi başarıları arasında 1 UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, 1 UEFA Avrupa Ligi Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 Kupa Galipleri Kupası yer alıyor.

Sarı-kırmızılılar, Chelsea ile UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde 2 kez karşılaşırken, bu mücadelelerin ikisini de İngiliz ekibi kazandı.

DİĞER KURALAR

Manchester City-Barcelona

Olimpiakos-Manchester United

Milan-Atletico Madrid

Bayer Leverkusen-Paris Saint Germain

GALATASARAY-CHELSEA

Schalke 04-Real Madrid

Zenit-Borussia Dortmund

Arsenal-Bayern Münih

Editör: TE Bilişim