Göztepe Deplasmanda Kazandı 1 - 0 Göztepe Deplasmanda Kazandı 1 - 0
Arslan, karşılaşmada 1-0 öne geçtikten sonra farkı açmak için uğraştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirtti. Teknik adam, bu nedenle rakiplerinin umudunun arttığını belirterek, daha sonra şanssız bir şekilde kalelerinde bir gol gördüklerini ifade etti.
Sözlerine takımın efsane kalecilerinden Ali Artuner'i ölümünün 11. yıldönümünde anarak başlayan Cihat Arslan, açıklamalarına şöyle devam etti:
''Bu maçta oynadığımız futbola bakarsak hak etmediğimiz bir beraberlik aldık. Puan cetveline bakınca oynadığımız futbolun karşılığını almadığımızı düşünüyorum. Göztepe olarak sahaya iyi futbol ortaya koyuyoruz. Artık takımımıza inancım tam. Biz her takımı, herkesi yenebilecek bir takım haline geldik. Takımın özgüveni tam. Takım olarak ayağa kalktık. Nerede olursa olsun, hangi statta olursa olsun artık rakiplerimizi yenerek bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Giresunspor maçını her şeyimizle
kazanmaya odaklandık. Biz bu maçı, özellikle bayan taraftarlarımız ile Göztepe'nin geleceği olan tertemiz genç arkadaşlarımızı stattan evine mutlu göndermek için kazanacağız.''
Bu arada Göztepe, 19 Şubat Pazar günü Giresunspor'u konuk edeceği 22. hafta maçını Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı gereğince, sadece kadın ve çocuklardan oluşan taraftarının önünde oynayacak.
Editör: TE Bilişim