Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
28 Nisan Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Stadı’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Göztepe, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Bugün İnciraltı Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana dört tur ısınma koşusu ile başlayan Göztepeli oyuncular dar pas çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde dayanıklılık çalışması yapan sarı-kırmızılı oyuncular daha sonra teknik taktik çalışmalarla bugünkü antrenmanı tamamladı.
Bugün yapılan antrenmana sakatlıktan kurtulan oyuncu Şaban Genişyürek takımla çalışmalara başlarken, diğer sakat oyuncular Hakan, Ateş, Orhan Taşdelen ve kaleci Ferhat Odabaşı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalar yaptı.
Ayrıca karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 20 TL, açık tribün 5 TL olarak belirlenirken, Mersinli kale arkası tribünü misafir seyircilere tahsis edilecek.
Editör: TE Bilişim