Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Göztepe'yi sürpriz bir kararla Altınbaş Holding'ten devralan Genel Energy Holding'in sahibi Mehmet Sepil, başkanlık görevini Hüseyin Altınbaş’tan teslim aldı. Törende konuşan eski başkan Hüseyin Altınbaş, “Göreve başladığım ilk günden itibaren tek düşüncem Göztepe menfaatine olabilecek her düşünceyi öğrenip onu hayata geçirmek oldu. Bunu yapabilmek adına ise başkanlık makamının var olduğu sanılan ulaşılmazlık algısını ortadan kaldırdım. Bu sayede Göztepe’nin gerçek ihtiyacının ne olduğunu öğrenme fırsatım oldu.

Göztepe’nin en önemli ihtiyacının tesis olduğunu göreve geldiğim ilk anda tespit ederek işe koyuldum. Şu anda 89 yıldır hayali kurulan tesislerimize kavuşmak üzereyiz. Bunun yanı sıra başkanlık fedakarlık gerektiren bir görev olduğunun hatta Göztepe başkanlığının iki kat fedakarlık gerektiren değerli bir makam olduğunun bilinci ile gece gündüz demeden Göztepe'ye için hizmet etmeye çalıştım. Herkes gibi iyi niyetle aldığım bazı kararlarda hatalar yapmış olabilirim. Fakat aldığım kararları Göztepe’nin menfaatlerini düşünerek uyguladım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir bayrak yarışıydı. Tarihte nasıl görev değişimleri olduysa şu anda bende görevimi tamamlayıp makamımı yeni Başkanımız Sayın Mehmet Sepil beye teslim ediyorum. Ama sadece Göztepe Spor Kulübü başkanlık makamını teslim ediyorum. Yüreğimde Göztepe sevgisini kimseye teslim etmiyorum” dedi.

Başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Sepil ise, “Öncelikle Altınbaş ailesine benim ve camiamızın teşekkür borcu olduğunu düşünüyorum. Görev yaptıkları 7 yıl zarfında hem paralarını hem zamanlarını Göztepe’ye harcadılar. Türkiye’de bugün birçok kulüp ekonomik olarak sıkıntı yaşarken borçsuz bir Göztepe’yi bize teslim ettiler. Bizim yönetim anlayışımızda camiamızın düşünceleri önemli rol oynayacak.

Camiamızın kabul etmediği bir düşünceyi camiamıza rağmen uygulama gibi bir düşüncemiz yok. Profesyonel kadrolarla, camiamızın fikirlerini göz ardı etmeden hedefe nasıl gideceğimizi planlayacağız. Bu planlarımız neticesinde en büyük hedefimiz Göztepe’yi tekrar uluslararası bir kulüp statüsünü yükseltmek olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Mehmet Sepil amatör branşların da devam edeceğini belirterek, “Göztepe sadece futbol kulübü değil, diğer branşlarda da önemli başarılar elde etmiş bir spor kulübüdür. Öncelikle aktif durumda bulunan yelken ve hentbol şubeleri olmak üzere belli bir program çerçevesinde diğer branşlarımızda da faaliyet göstermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim