Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
Fenerbahçe ile yarın oynanacak yarı final karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’da kampa giren başkent ekibi, ligde iki kez yendiği rakibini İstanbul’da bir kez daha mağlup ederek ikinci maç için avantaj sağlamak arzusunda.
Antrenör Veselin Vukovic, Fenerbahçe Grundig karşılaşması için, "Her maç yeni bir başlangıçtır. Ligde iki kez yendiğimiz rakibimizin Play-off'larda değişik bir karaktere büründüğünü biliyoruz. Çok dikkatli olacağız" diyerek temkinli konuştu.
Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ise avantaj sağlamak istediklerini vurgulayarak, "Fenerbahçe etkili silahları olan, saygı duyulması gereken bir rakip. Fakat biz de güçlü bir takımız. Şimdiye kadar iki kupa kazanmamız bunun göstergesi. Ama biz bütün bunları rafa kaldırıp Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenmek istiyoruz. Her maç bizim için ayrı bir final niteliğinde" diye konuştu.
Kulüp tarihinin en başarılı dönemini yaşadıklarını ve çıtayı en yukarı taşımak için önlerinde çok istedikleri lig şampiyonluğunun bulunduğunu dile getiren Başkan Selahattin Süleymanoğlu, "Ankara'ya ve Halkbank camiasına lig şampiyonluğu yaşatmak en büyük hedefimiz. Bu nedenle işi sıkı tutuyoruz. Azimli, kararlı ve inançlıyız. Ama maç sahada kazanılır. Biz oyuncularımızın kendi üzerine düşeni yapıp Ankara’ya tur avantajı ile döneceklerine inanıyoruz" dedi. 

Editör: TE Bilişim