Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek.
EURO 2016 E Grubu'nda liderliği garantileyen İtalya, son maçında İrlanda Cumhuriyeti ile kozalarını paylaştı. Müsabakanın 85. dakikasında İrlanda Cumhiryeti attığı golle İtalya'yı 1-0 mağlup etti. İrlanda Cumhuriyeti bu sonuçla grubunda 3. sırada yer aldı ve EURO 2016'da yoluna devam dedi. A Milli Futbol Takımımızın turnuvada macerasına devam etmesi için İtalya'nın kaybetmemesi gerekiyordu. Ancak 9 as futbolcusunu oynatmayan İtalya, adeta kendi sahasına kapanıp İrlanda Cumhuriyetinin galibiyetine yeşil ışık yaktı. Bu sonuçla Ay-Yıldızlılar'ın Euro2016 hikayesi sona erdi. 

Karşılaşmanın ilk yarısında takımlar buldukları pozisyonlardan gol sesi çıkaramayınca devreye 0-0'lık skorla sona erdi. İkinci yarıda da takımlar çok net pozisyonlar yakalayamasa da 85. dakikada Robbie Brady attığı golle ülkesine galibiyeti getirdi. 

Gruptan çıkmayı bu maç öncesi garantileyen İtalya 27 Haziran saat 19:00'da son 16'da İspanya ile karşı karşıya gelecek. İspanya'ya başarılar diliyoruz...
Editör: TE Bilişim