Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi
Tarihinde ilk defa Eurocup’ta çeyrek finale kalan Kaf-Kaf bir de rekor kırdı.

Kaf-Kaf’ın tecrübeli hocası Ufuk Sarıca ve öğrencileri Eurocup’ı daha önce 2 kez kazanan Litvanya ekibi Lietuvos Rytas’ı 97-81 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Avrupa’da ilk 8 takım arasına adını yazdıran yeşil-kırmızılılar, tarihinde ilk kez bu başarıyı elde etti.

KAF-KAF’A İSPANYOL RAKİP
Pınar Karşıyaka, çeyrek finalde İspanyol ekibi Gran Canaria ile eşleşti. Kaf-Kaf, çeyrek final serisinin ilk maçını 17 Mart Salı günü deplasmanda oynayacak.

TARAFTARDAN REKOR
Sahasında konuk ettiği Lietuvos Rytas’ı 97-81 mağlup ederek Eurocup’ta adını çeyrek finale yazdıran Pınar Karşıyaka, bir de rekora imza attı. Salonu tıklım tıklım dolduran yeşil-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın 3. çeyreğinde yaptığı tezahüratlarla 126,5 desibel ses çıkararak rekor kırdı. Karşıyakalı taraftarlar, bir spor salonunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekorunu Galatasaray’ın elinden aldı.

Galatasaraylı taraftarlar, 2011-2012 sezonunda Euroleague’de CSKA Moskova’yı yendikleri karşılaşmada Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 122,9 desibele ulaşarak rekor kırmıştı.
Editör: TE Bilişim