Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi
Hasan Doğan tesislerinde Bülent Korkmaz yönetiminde yapılan idmana maç kadrosunda yer alacak Tomiç, Bora, Seriç, Jahic, Mabiala, Muhammet, Uğur, Birol, Hakan Söyler, Cernat, Mehmet Yıldız, Alp Ahmet, Shelton, İlhan Parlak, Ragued, Juju ve Ergin Keleş'ten oluşan 18 kişilik kadro katıldı.
İdman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Korkmaz, İyi giden bir süreci devam ettirmek gerektiğini vurgulayarak, "Bunun için istediklerimizi elde etmemiz lazım. Zor bir maç olacak. Buradan da kayıpsız çıkarsak önümüzü daha rahat görebiliriz. Geçmişteki kazanılan her maç ve bundan sonraki kazanılacak her maç tabii ki Karabükspor için önemli bir adım" dedi.
Eskişehirspor maçının oynanacağı saha ile baş etmek zorunda olduklarını kaydeden Korkmaz, "Başka bir saha olmadığı için o saha ile oynayacağız. Bu saha ile baş etmek zorundayız. Yarınki maçta sahanın durumunu bilmediğimiz için buz gibi olacağını düşünüyoruz. Bunu da yarın göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Kırmızı-mavili takımda, kart cezalısı olan Erdem'in yanı sıra Güven, Kağan, Mustafa Sarp, Deumi, Mehmet Çakır ve Şenol'un sakatlıkları sürüyor.
Kardemir D.Ç. Karabükspor'un yarın Eskişehirspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Tomiç, Uğur, Muhammet, Jahiç, Seriç, Ragued, Birol, İlhan Parlak, Shelton, Cernat ve Mehmet Yıldız"

Editör: TE Bilişim