Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek.
Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı-kırmızılılar, rakibine karşı özel taktik çalışması yaptı. Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, karşılarında hangi takım olursa olsun kendileri için puanların önemli olduğunu ve buna göre mücadele sergileyeceklerini söyledi. Şota, Galatasaray'a karşı iyi mücadele sergileyerek puanlar almayı arzuladıklarını kaydetti.
Yaşanan olaylardan sonra özür dileyerek takım kadrosuna dahil edilen Amrabat hakkında konuşan Arveladze, "Abramat bizim oyuncumuz. Takıma dahil olduğu günden beri hiçbir uyum sıkıntısı yaşamadan aktif olarak Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor" diye konuştu.
Henüz kendisinin istediği takım kalitesine ulaşamadıklarını ancak iyi bir yükseliş kaydettiklerini söyleyen Şota, "Göreve geldiğim günden bu yana oyunculara hep söylediğim, takım olma yolunda daha çok çalışmaları. Daha fazla mücadele eden oyuncuların oluşturduğu takım olma yolunda ilerliyoruz. Ancak biz inanıyoruz ki hedeflediğimiz yerde ligi bitireceğiz" şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim