FOÇA DEPLASMANDA GOL OLDU YAĞDI

Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

ÇAMDİBİ GENÇLERBİRLİĞİ - FOÇA BELEDİYESPOR 1-7

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk arayan Foça Belediyespor Bornova Yusuf Tırpancı Stadında Çamdibi Gençlerbirliği'nin konuğu oldu. 27 Ocak 2019 Pazar Günü Saat 15.00'te başlayan maçta ilk gol 3.dakikada geldi. Sıkça sağanak yağmur geçişlerinin olduğu bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 3 ve 10. dakikalarda İbrahim Akanbi Rasheed, 16.dakikada Koray Kadan, 17.dakikada Burak Beyit, 22.dakikada Ayhan Işık'ın golleriyle 5 - 0 tamamlandı.

İkinci yarıya Foça Belediyespor oyunu rölantiye alarak, Çamdibi ise biraz toparlanmış olarak başladı. Foça 67.dakikada İbrahim Akanbi Rasheed, 83.dakikada Esat Karadeniz'le farkı 7'ye çıkardı. Çamdibi'nin gayretleri 86.dakikada Rıza Özay 'ın ayağından şeref sayısına dönüştü.

Maç konuk Foça'nın 7-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Ceyhan Altınyıldız'ın ardından grupta ikinci durumda olan Foça Belediyespor 30 Ocak 2019 Çarşamba günü liderle liderlik için Foça'da final havasında bir maç oynayacak.

Editör: TE Bilişim