Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
İzmir'de geçtiğimiz hafta Saraçoğlu Stadı'nda mücadele veren Ödemiş Belediyespor ve Menderes Belediyespor maçında ambulans krizi yaşandı. Karşılaşmanın 65.'inci dakikasında Ödemiş Belediyespor takımında oynayan 19 yaşındaki Okan Şen, karşı takım oyuncularından girdiği ikili mücadelede kafasından darbe aldı. Aldığı darbe sonucu sahada olduğu yere yığılan genç futbolcu için ambulans istendi. Ancak maçlarda hazır bulundurulan söz konusu ambulansın geçtiğimiz haftalarda kaza yaptığı ve bakım onarım çalışmalarının devam ettiği gerekçesiyle sahada ambulans olmadığı öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen takım oyuncuları, sakatlanan futbolcuyu omuzlarında taşıyarak minibüsle hastaneye götürdü.
Sakatlanan oyuncunun intikal ettirildiği Ödemiş Devlet Hastanesi'nde ilk olarak beyin tomografisinin çekildiği, yapılan müdahalelerin sonrasında taburcu edildiği öğrenildi. Yaşanan olayın ardından maç kaldığı yerden devam etti. 3-3 skorla berabere biten maçın ardından olaya ilişkin açıklamada bulunun Menderes Belediyespor Antrenörü Sunay Akaya durumu üzüntülü olarak karşıladıklarını belirterek, "Genelde resmi maçlarda sahada ambulans olmaması gerçekten üzücü. zaman zaman profesyonel liglerde yaşanan sakatlıklar ise her an her saniye yaşanabilir. Bu bakımdan bu ambulans konusuna acil çözüm bulunması gerekmektedir" diye konuştu. Karşılaşmanın ardından aynı statta ambulanssız olarak ikinci maçın yapılması da şaşkınlıkla karşılandı.


Editör: TE Bilişim