Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
Türkiye Voleybol Federasyonu 2013-2014 Sezonu İzmir Ligi Alt Yapı Genç Erkekler Kategorisi’nde Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü ikinci oldu.

Atatürk Voleybol Salonu’nda düzenlenen törenle genç voleybolcular kupalarını Menderes Belediyesi Başkan Vekili Mahir Alpkurt’un elinden aldı. Kupa töreni sonrası açıklamada bulunan Alpkurt, “ Gençlerimizin İzmir ikinciliğini kutluyorum.

Menderes Belediyesi olarak spora verdiğimiz değerin karşılığını almak bizi mutlu ediyor. İlçe genelinde çeşitli spor dallarında verdiğimiz eğitimlerde amacımız gençlerimizin sporla bağlarını güçlendirmek.

Voleybol gibi takım sporları işbirliği yapmayı öğrettiği gibi paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişimlere de katkı koyuyor.

İyi bir yurttaş, iyi arkadaş, sorumluluk sahibi bireyler oluşmasında sporun önemi çok büyük. Belediye olarak spora önem vermeyi sürdüreceğiz.

Bu kapsamda voleybolda gençlerimizin başarısı diğer arkadaşlarımıza da örnek olacaktır. Başarıyı Menderes’e getiren sporcularımızı ve antrenörlerini yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim