Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
A Milli Takımımız İspanya karşısında sahadan turnuvadaki 2. mağlubiyetini aldı. D Grubu ikinci maçında son şampiyon karşısında sahadan 3-0 yenik ayrılan kırmızı-beyazlılar gruptan çıkma şansını çok zora soktu.

Karşılaşmaya istekli başlayan A Milli Takım, buna rağmen İspanya'nın pas oyunu bozamadı. Topun hakimiyetini rakibine kaptıran milliler, elde ettiği toplarla hızlı çıkmaya çalıştı. Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan ve Oğuzhan Özyakup ile ataklar geliştirmeye çalışan ay-yıldızlı ekip, final paslarını istediği gibi yapamayınca, rakip kalede tehlikeli olamadı. Savunmada ise uzun süre İspanya'nın ataklarını başarıyla savuşturan Türkiye, Morata'nın 34, Nolito'nun ise 37. dakikada attığı gollere engel olamayınca soyunma odasına 2-0 geride girdi.
Ay-yıldızlılarımız ikinci yarıya da tutuk başladı. İspanya Milli Takımı'nın pas bağlantılarını ikinci yarıda da kesmeyi başaramayan milliler 48. dakikada 3. golü kalesinde gördü. Alvaro Morata kendisinin 2 takımının 3. attı. İspanyol golcü Avrupa Şampiyonası'nda bir maçta iki gol atan ilk futbolcu oldu.
Editör: TE Bilişim