Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Zafer Dinçer, maça tutuk başladıklarını ancak ikinci yarıda daha arzulu bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. 3 puanın yanı sıra futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftar birlikteliğinin bu denli güçlü oluşunun ayrıca sevindirici olduğuna dikkati çekti. Alınan skorun play-off ilk haftası adına yapılabilecek en iyi başlangıç olduğunu vurgulayan Zafer Dinçer, “Konak önünde ilk yarıda oynanan oyun beni de memnun etmedi. Play-off stresi ve maçlara verilen aranın olumsuzluğunu yaşadık. Ama ikinci yarıda toparlanarak istekli bir oyun sergiledik. Daha fazla mücadele edip farkın açılmasını sağladık. Dünkü maçta ilk yarıda tutuk olmamıza karşın bireysel yetenekle bir gol bulduk. Bu da takım oyununun yanında bireysel yeteneğin de önemini gösterdi. Maçın sıkıntıya girdiği anlarda maçı çevirebilecek yetenekte iyi oyunculara sahibiz. Play-off sürecinde bu çok önemli. Play-off maçlarında kazanmak her şeyden önemli. Biz bu maratonu maç-maç düşünüyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz. Bundan sonra daha iyi oynayıp kazanmak elbette temel hedefimiz” diye konuştu.

Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek.
Taraftarların verdiği desteğin kendilerine ekstra bir güç verdiğini söyleyen Dinçer, “Taraftarlarımız takımımıza çok iyi moral verdi. Maç içinde oyuncularımız da gollerden sonra taraftara koşarak bu birlikteliğin ne kadar güçlendiğini gösterdiler. Başkanımız Sayın Bekir Keskin ve yöneticilerimiz de maçı tam kadro takip ettiler. Bu inanç, bu birliktelik, bu ruh bizi amacımıza ulaştırır. Yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti ve taraftarı ile kenetlendik. Grubu ilk iki içinde bitirip BAL’a yükseleceğiz. BAL’da misafir olup asıl hedefimiz olan 3. Lig’i istiyoruz. Bu inanmışlık sürerse 3. Lig de gelir” dedi.

Editör: TE Bilişim