Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Bank Asya 1. Lig'in heyecanlı şekilde devam ettiğini kaydederek, "Ben iki takım oyuncularını da gösterdikleri mücadelede ötürü tebrik ediyorum. İki takımında durumu zordu. Bizim acilen puana ihtiyacımız vardı. Sakaryaspor'un belki bizden daha çok puana ihtiyacı vardı ama sonuçta 3 puana ulaşan biz olduk. Umarım Sakaryaspor bundan sonra ki maçlarda toparlanarak ligde kalır. Bu takımın bu ligde kalması gerekiyor. Ligde ilk golü atan avantaj yakalıyor.
Gole kadar takımlar eşit bir oyun ortaya koyuyor ancak ilk golü bulan taraf maça ağırlığını koyuyor. İlk golü biz bulduk ve avantajımızı iyi kullandık. Zorlandığımız zamanlar oldu. Her şeye rağmen maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise şunları söyledi:
"Bu durumu kabul edemiyoruz. Kesinlikle bırakmak yok. Bu takımın kapasitesi var. Üç haftada 13 gol yedik ve bu durumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımımızın kapasitesi var. Skorlarla ilgili mazeret kabul etmiyoruz ve söylemiyoruz. Geçen seneden beri yürüttüğümüz bir mücadele var. Aşağıya dönmeyi ret ediyoruz. Aşağıya dönmeyeceğiz. İnşallah geriye dönmeyeceğiz. Biz mazeretlerin arkasına sığınmayacağız. Sorumluluk bana ait ve düzeltilmesi gerekenleri de biz düzelteceğiz. Biz
terimizin son damlasına kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu takımın kapasitesini bildiğim için bu skoru kabul etmiyorum. Bugün burada oyun ile ilgili bir şey söylemeyeceğim. Sadece bunları ifade etmek istedim."


Editör: TE Bilişim