Altay’ın Kabusu devam Ediyor Altay’ın Kabusu devam Ediyor
Kızılcahamamspor galibiyetiyle bitime iki hafta kala PTT 1. Lig’e rekor kırarak yükselen Altınordu’da 25 futbolcudan 18’i, bugüne dek tam 46 kez şampiyonluk coşkusu yaşadı. Kaleci Evren Üstündağ, Engin Güngör ve Özkan Toprak 4. kez kupa kaldırmaya hazırlanırken, 2010-2011 ve 2012-2013 sezonlarında Altınordu formasıyla şampiyonluk sevinci tadan kaptan Murat Cömert ise kırmızı-lacivertli takımla 3. kez bu coşkuya ortak olacak.

İzmir ekibinde Kemal Cingirt, Taha Balcı ve Sinan Osmanoğlu üçüncü, Gökhan Yılmaz, Mertan Caner Öztürk, Gökhan Karadeniz, Melih Can Yağcı, Arif Morkaya, Halil İbrahim Tuna, Ozan Sol, Barış Türkmen, Furkan Tuşik, Gökhan Öztürk ve Cihan Topaloğlu 2. defa şampiyonluk kupası kaldıracaklar.

İzmir ekibinde Timur Temeltaş, Doğan Karakuş, Olgay Coşkun, Yasin Kocatepe, Mert Hakan Yandaş, Samet Göker ve Murat İrişli ise ilk kez kürsüde yer alacak.

KUPA, PAZARSPOR MAÇINA GELİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşen Altınordu yetkilileri, şampiyonluk kupasının Pazarspor ile pazar günü DYO Alsancak Stadı’ndaki maça yetişmesini sağladı. TFF, Altınordu’nun kupasını Cuma günü İzmir’e gönderecek ve kırmızı-lacivertli futbolcular, bu kupayı Pazarspor maçı bitiminde havaya kaldıracak.

ŞÖLEN HAZIRLIĞI BAŞLADI
Altınordu yönetimi, şampiyonluk töreni için DYO Alsancak Stadı’nda büyük görsel şov yapacak. Stat bayram yeri gibi kırmızı-lacivert renklerle süslenecek, açık tribünde binlerce futbol okulu öğrencisi bu coşkuya ortak olacak. Kutlamanın kesin programı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
Editör: TE Bilişim