Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında ağırlayacağı Eskişehispor maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda gol çalıştı.
Teknik direktör Mesut Bakkal idaresinde pas çalışması yaptıktan sonra özellikle Gekas, Serdar ve Uğur Boral antrenman boyunca frikik çalışması yaparken, diğer futbolcularda şut çalışması yaptı. Takım olarak zor bir virajda olduklarının bilircinde olduklarını belirten başarılı futbolcu Adem Alkaşi, "Zorlu haftalardan geçiyoruz, çok kritik bir süreçteyiz. Eskişehirspor maçı dönüm maçı gibi. Bunun bilincinde hazırlanıyoruz. Bu hafta bu maça çıkıp galip gelmek istiyoruz. Bu hafta Eskişehirspor maçını,
ardından da Ankaragücü ile yapacağımız maçı kazanarak ilk defe iki hafta üst üste galip gelmek istiyoruz" dedi.
Hedeflerinin 6 maçtan 3 puan almak olduğunu söyleyen takım kaptanı Murat Yıldırım, "Bizim için çok önemli bir maç. Kesinlikle 3 puan için oynayacağız. Final havasında geçeceği için seyirci desteğini görmek istiyoruz. Hedefimiz içerideki maçları kazanmak. Birde Ankaragücü maçını kazanırsak 6 maç yapıyor, bununla da ligde kalacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Samsunspor'un geçirdiği kazanın ardından geçmiş olsun dileklerinde bulunmak ve yaşanan zor günler nedeniyle destek vermek için Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanı ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, futbolculara elleri ile baklava yedirdi. Yaptığı açıklamada Samsunspor'a destek vermeye gayret ettiklerini belirten Başkan Demirtaş, "Yakın zamanda bir kaza geçirdiler, geçmiş olsun dileklerini iletmek için ve ligde yaşadığı zor günlerde yanlarında olduğumuzu hissettirmek için
buraya geldik. Samsun bizim takımımız, destek olmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.
Antrenmana 3 yaşındaki oğlu Murad'ı da getiren Bance, oğlunu basın kulübesinde bıraktıktan sonra antrenmana çıkarken, özellikle Zenke ve Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, Bance'nin küçük oğlu Murad ile yakından ilgilendi.
Editör: TE Bilişim