ÜNLÜLER BUCA’NIN EFSANELERİYLE DOSTLUK MAÇINDA BULUŞACAK

BUCA BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ 6 ARALIK’TA YILDIZ YAĞMURUYLA AÇILIYOR

   Buca Belediyesi Spor Tesisleri 6 Aralık'ta düzenlenecek muhteşem törenle kapılarını açıyor. 19 amatör spor kulübünün ve 10 binlerce sporcunun yararlanacağı tesisin açılışı muhteşem bir maça da ev sahipliği yapacak.

Türk futbol dünyasının ünlü isimleri ; Tuncay Şanlı, Ümit Karan, Ahmet Dursun, Serdar Kulbilge, Semih Şentürk, Faruk Atalay, Hayati Köse, Volkan Arslan, Hasan Kabze, Mert Korkmaz, Ömer Erdoğan, Ayhan Akman, Mehmet Yılmaz ve Tugay Kerimoğlu gibi ünlü futbolculardan oluşan ‘Ünlüler Takımı’ ile Buca’nın unutulmaz futbolcuları Sertan Vardar, Mustafa Bahadır, Koray Arslan, Kenan Aslanoğlu, Yakup Sertkaya, Sedat Allak, Cem Kargın, Orkan Yurtkoru, Engin Öğetir, Onur Yeniyurt, Ahmet Solakel, Aytekin Sümbül, Cumhur Kaçar, İbrahim Çetin, Yasin Avcı ve Hayrettin Demirbaş’tan oluşan ‘Efsaneler Takımı’ dostluk maçı için sahaya çıkacak. Efsaneler Takımında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da yer alacak.

Buca Belediyesi Spor Tesisleri’nin açılış töreni ve “ Efsaneler- Ünlüler” Dostluk Maçında siz değerli basın mensuplarını da görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 6 Aralık 2018

Saat: 16:00

Yer: Uğur Mumcu Caddesi / Atlı Spor Kulübü Karşısı- Yenigün/BUCA

Açılış törenini takip edecek basın mensupları için 15.30’da İzmir Ticaret Meslek Lisesi’nden ( Cemiyet eski lokali önü) araç kaldırılacaktır. İrtibat: 0533 314 05 84 ( Sezen Özsavrangil)

Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Editör: TE Bilişim