5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı 5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya Burak Yılmaz dışında tüm futbolcuları katıldı. Sakatlıkları nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Didier Zokora ve Aykut Akgün doktor kontrolünde çalışırken, Halil Altıntop ve Colman ise koşu yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesi oyuncularıyla sahada kısa bir toplantı yaptı. Sahada doğruları yapmaları halinde takım olarak rahatlayacaklarını belirten deneyimli teknik adam birlikte hücum ve birlikte savunma yapmaları gerektiğini anlattı. Galatasaray maçını kazanmaları halinde önlerini daha iyi göreceklerini belirten Güneş'in öğrencilerine, "Sahada kazanma adına her şeyi denemenizi istiyorum. Hata yapmaktan çekinmeyin. Doğru olanı deneyelim. Hata olur veya olmaz ama biz yeterki deneyelim.

Organizasyonları denerken de bireysel yeteneklerinizi kullanmanızı istiyorum" dediği öğrenildi. Bordo-mavililer antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kenar varyasyonlarıyla gol çalışması ve yarı saha da taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.  Bordo-mavili takım Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Editör: TE Bilişim