Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
THY'nin yönetim binasında düzenlenen imza töreninde konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin yükselmeye devam ettiğini, bunun, uçuş güvenliği, eğitim ve alt yapıda gerçekleştirilen büyük yatırımlarla sağlandığını belirtti.

Türk Hava Yolları'nın uçuşlarında ilk kez canlı olarak sunacağı Spor Toto Süper Final maç keyfini yolcular kıtalararası uçuşlarda koltuk arkası ekranlardan izleyebilecekler. Digitürk ile işbirliği protokolü imzalayan Türk Hava Yolları 6 Mayıs tarihinde oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarını ve yine 12-13 mayıs tarihlerinde oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş-Trabzonspor maçlarını işbirliği anlaşma çerçevesinde Amerika uçuşlarında canlı olarak verecek.

Türk Hava Yolları, bu sistemi ilk olarak B777-300ER uçaklarında sunmaya başladı. Bugün itibariyle 4 uçakta aktif olan sistem 2012 yılı sonuna kadar filoda bulunan 12 B777-300ER uçaklarının tamamında kullanılacak olup sistemin Airbus 330-300 uçaklarında da aktif edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.
Editör: TE Bilişim