Spor eğitimi özel gereksinimli çocuklar için yaşam rutini haline gelmeli! Spor eğitimi özel gereksinimli çocuklar için yaşam rutini haline gelmeli!
İstinye Park’ta gerçekleştirilen lansmanda açıklamalarda bulunan Sneijder, “Bir önceki ayakkabımla karşılaştırdığım zaman daha hafif bir ayakkabı” dedi.
Maç içerisinde kısa alanlarda bu yeni ayakkabı ile kendini daha rahat hissettiğini dile getiren Sneijder, “Ayağımda tam hissedebiliyorum. Bana oldukça yardımcı olacak ve gerçekten kendimi iyi hissediyorum” diye konuştu.

Wesley Sneijder, önümüzdeki sezon ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sezonun başlamasını içtenlikle bekliyorum. Genel olarak takım iyi bir performansa yükseldi. Bu sezon çok şey göstermek istiyorum. İngiltere ve Slovenya kampı çok yararlı geçti” ifadelerini kullandı.

Hollandalı futbolcu kendine özel antrenman programının olup olmadığının sorulması üzerine, özel bir antrenman programının olduğunu vurgulayarak, “Kendi özel antrenman programım var. Geçen sene biraz antrenmansız ve maç eksiğim olarak buraya gelmiştim. Bu yaz kampını çok önemsiyorum. Dediğim gibi sezonun başlamasını sabırsızlıkla istiyorum. Kamp dönemi oldukça iyi geçiyor. İngiltere’de çok önemli bir turnuvaya katılacağız. Takım yavaş yavaş hazır hale geliyor. Napoli, Arsenal gibi takımların katılacağı bir maç dönemi geçireceğiz” dedi.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi’ndeki çeyrek final başarısını tekrar etmeleri gerektiğine dikkat çeken Sneijder, “Daha fazlasını da yapmamız gerekiyor. Yarı final neden olmasın. Biz büyük takımlara karşı nasıl oynayacağımızı burada son maçta Real Madrid karşısında gösterdik. Neden bir yarı final olmasın” şeklinde konuştu.

Türkiye’de kendini evinde gibi hissettiğini ifade eden Sneijder, Türkiye’de yaşamayı çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Bir basın mensubunun Hollanda milli takım kadrosuna neden alınmadığı ile ilgili soru üzerine Wesley Sneijder şu şekilde cevap verdi:

“Ben kendi işime ve takımıma bakıyorum. Teknik direktör bu maç için benim evde kalmam gerektiğini düşünmüştür. Hayal kırıklığı da söz konusu değil.”

Galatasaraylı yıldız futbolcu Sneijder, 10 gün sonra oynanacak süper kupayı kazanmaları gerektiğini ve Galatasaray taraftarına da kupayı hediye etmek istediklerin dile getirdi.

2 forvet veya tek forvet ile oynamanın kendisi için fark etmediğini vurgulayan Hollandalı oyuncu, “Kanattan veya nasıl oynadığımız da önemli değil. Ben elimden geleni yapıyorum. Zaten süper kupa maçında da neler olacak göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim