AKUT Spor Kulübü Derneği Atletizm Branşı sporcumuz ve Milli Sporcu Zeynep Yıldız, 28. Balkan Masterlar Açık Pist Şampiyonası'nda Türkiye’ye 2 altın, 2 gümüş madalya kazandırarak büyük başarı elde etti.

Slovenya'nın Celje şehrinde 21-23 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen şampiyonada yarışan Zeynep Yıldız, 800 metrede birinciliği alarak Balkan şampiyonu oldu. Önümüzdeki yıl İtalya’nın Venedik şehrinde gerçekleşecek Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan milli sporcumuz, ayrıca 400 metrede de birincilik elde etti.

4*100 metre yarışlarında son adam olan sporcumuz, hem Türkiye rekoruna adını yazdıran, hem de Balkan ikinciliği elde eden takımın parçası oldu.

Balkan bayrak takımında ilk 800 metreyi koşan sporcumuz ve takım arkadaşları, Türkiye rekorunu kırarak Balkan ikincisi oldular.

Göztepe Evinde Puan Kaybetti Göztepe Evinde Puan Kaybetti

Zeynep Yıldız’ın üst üste kazandığı başarıların ardından bir açıklama yapan AKUT Spor Kulübü Derneği Başkanı Nasuh Mahruki, “Zeynep’in kazandığı müthiş başarılardan gurur duyuyoruz. Başarılı sporcumuzu tebrik ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim