Yurt dışından getirilen cihazlara dikkat Yurt dışından getirilen cihazlara dikkat
Bu finansman Evernote'un kullanıcı tabanını yeni bölgelerde geliştirmesine, yeni dikey piyasalarda hizmet sağlamasına ve stratejik iktisaplar yapmasına yardımcı olacak.
"Hedefimiz Evernote'u kullanıcılarımıza yaşam boyu kalite sunan yüz yıllık bir şirket haline getirmek" diye belirten Evernote CEO'su Phil Libin sözlerine şöyle devam etti: "Bu finansman daha iyi ürünler geliştirmemize, uluslararası alandaki varlığımızı artırmamıza ve platformu stratejik iktisaplarla genişletmemize yardımcı olarak, bu yönde somut bir adım sağlıyor. Bu kadar deneyimli bir yatırımcılar grubunun rehberliğini ve desteğini elde etmekten onu duyuyoruz".
"Evernote gibi şirketlerle nadiren karşılaşıyoruz. İnanılmaz bir ürünleri, harikulade bir ekipleri, geniş bir kullanıcı tabanları, uzun vadeli vizyonları ve sağlam bir iş modelleri var" diye konuşan Meritech Capital sorumlu müdürü Craig Sherman şunları söyledi: "Geçtiğimiz on yılda çıkan en iyi verimlilik aracı ve aslında iş henüz başlıyor. Şirket yeni dikey piyasalara, yeni kategorilere ve yeni bölgelere aktif bir şekilde girmek üzere kusursuz bir şekilde konumlandı. Piyasaya çıktığından bu yana sadık
bir Evernote kullanıcısıyım ve Evernote'un bir sonraki büyüme aşamasının bir parçası olacağımız için büyük bir heyecan duyuyoruz."

Editör: TE Bilişim