Milletvekili Adayı Hasan Kalyoncu Torbalı’da Vatandaşlarla Buluştu.

Torbalı'da Tarih Yeniden Canlanacak Torbalı'da Tarih Yeniden Canlanacak

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Torbalı’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Torbalı’nın pazarlarını gezerek, tüm esnaf ve alış-veriş yapan ilçe sakinlerinin dertlerini dinleyen Kalyoncu’ya Torbalı sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Seçim sürecine ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesine yönelik sorulan soruları cevaplayan milletvekili adayını Torbalılılar alkışlar eşliğinde dinledi.

‘AF İSTİYORUZ’

Vatandaşın sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’ya en çok yöneltilen sorulardan bir de ‘af çıkacak mı?’ sorusuydu. Torbalı sakinleri ‘Biz MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye güveniyoruz, kendisi af hususunu dile getirdiyse eğer muhakkak yapacaktır. Biz mahkum yakınları olarak sabırsızlıkla bekliyoruz ve çifte bayram yaşamak istiyoruz’ dediler.

‘OYLARIMIZ MHP’YE’

Pazardan aldığı meyve ve kuruyemişleri Torbalı vatandaşına armağan eden milletvekili adayı, pazarın ardından ilçe esnafını dolaştı. Torbalı’da girilmeyen dükkan, eli sıkılmayan vatandaş bırakmadığı için adaya teşekkür eden ilçe esnafı ‘oylarımız MHP’ye’ dedi.

Prof. Dr. Hasan Kalyoncu Organik Pazarda
Milletvekili Adayı Patlıcan ve Kabak Sattı

Spot: İzmir’in Torbalı İlçesinde pazarları gezen Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, sebze tezgahına geçerek, satış yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Hasan Kalyoncu İzmir’in Torbalı İlçesini ziyaret etti. İlçenin Pazar ve esnafını dolaşan aday, pazarcıların sorularını cevapladı.
Ziyaret esnasında aldığı kuruyemiş ve meyveleri alış-verişe gelen ilçe sakinlerine dağıtan Kalyoncu, sebze tezgahına geçerek, patlıcan ve kabak satışı yaptı. Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’yu tezgahta gören vatandaşlar, milletvekili adayını ziyaret ederek, fotoğraf çektirdi.

Pazarın Gözdesi Patlıcan ve Kabak Oldu
Küçük çiftçinin kendi ürünlerini sattığı Torbalı’nın organik pazarında, Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’nun sebze tezgahının başına geçmesi ile, bir anda pazarın gözdesi patlıcan ve kabak oldu. Satışlardan memnun olan esnaf, milletvekili adayına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim