Şu an İstanbul’dan kalkıp Diyarbakır’a Mardin’e güven içinde gidebiliyor muyuz ? Hadi gittik diyelim. Orada gönül huzuruyla dolaşabilir miyiz ? Kuşkusuz böyle bir durum söz konusu değil. Orada nasıl bir ortam olduğunu medyadan sürekli izliyoruz. Güvenin olmadığı bir yer durumunda şu an Güneydoğu Anadolu. Her gün çatışmalar olaylar oluyor. Elleri yüzleri kapalı korkak kahpe pkk militanları aslan polisimize aslan mehmetçiğimize saldırıyorlar. Okullar yakılmıyor mu ? Köprülere sabotaj yapılmıyor mu ? İnşaatlara engeller çıkartılıyor, dağa kaçırılanlar oluyor. İstanbul’da Diyarbakır’da Van’da yurdun her yanında olaylar bitmiyor.

 

       Pkk’nın ideolojisi komünizme dayanır. Bölücübaşı yaptığı konuşmalarda ve kitaplarında açık açık bundan bahsetmektedir. Üstelik kendisini tanrı olarak gördüğünü de açık açık söylemekten çekinmemiştir. (Allah’ın tenzih ederim) Bu sözlerinden bazıları şunlardır ;

-Lise dönemlerinde büyük felsefik bunalımı yaşadım. Tanrı ile savaş verdim, bu savaştan başarı ile çıktıktan sonra yarı Tanrı oldum. (Abdullah Öcalan, Özgür Yaşamla Diyaloglar, Ekim 2002, s. 257)

-“Bizim din ile ilişkimiz yok. Halkımız Tanrı'dan, ideolojiden kopmalıdır. Ben çok uğraştım sonunda Tanrıdan koptum.

-"...Silahlı mücadele, halk ayaklanması ve örgütlenme son derece iç içe gelişen, birbirlerini zorunlu kılan özelliğe sahiptirler…." (Abdullah Öcalan, Seçme Yazılar, 1. cilt, s. 195)

-''Sosyalizm yıkıldı, komünizm yıkıldı' diyenlere en iyi cevap olarak, 'tam tersine, komünizmin en güçlüsü, en doğrusu, en yücesi pkk'da gerçekleşmiştir' diyoruz.'' (Pkk’nın 13.kuruluş yıldönümündeki konuşmasından)

 

       Komünizme karşı silahla şiddetle mücadele tarihte hiç bir zaman fayda getirmemiştir. Bilakis şiddetin alanını ve etkisini arttırmıştır. Pkk bir ideolojiyle ortaya çıkıyor. Ama şu anda karşılarına çıkılıp “Bu ideoloji yanlıştır. Sebepleri de şunlardır şunlardır “ diyen olmuyor. Bu yüzden de kabadayılık yapıyor sağa sola saldırıyorlar. Bir an önce anti komünist anti Leninist ilmi faaliyetlere başlanılmalı. Tehlikeyi kendi elimizle büyütmemeli, artık bir an önce bitirmeliyiz. Türkiye’nin önündeki en büyük engel şu an pkk’dır. Ve Türkiye’nin de en büyük sorunu şu an pkk’dır. Bir kısım çevreler ve gazeteciler pkk’yı şirin gösterme çabalarındalar. Bizim milletlimiz ariftir ve uyanıktır. Bu oyunlara gelmez….. Türkiye’nin bölünmesi olmayacak. Allah bütün tuzakları  bozuyor başlarına çeviriyor bu korkak kahpelerin.

“Allah, düzen kurucuların (tuzaklarına karşılık verenlerin) hayırlısıdır (Enfal Suresi 30)

 

 

Sevgi ve Saygılarımla

Hüseyin Uçkun