Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği
Belediye Kültür Sarayı'nda ücretsiz olarak sergilenen oyunu Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Ağır Ceza Reisi Hüseyin Öztürk, Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdal Şahin ve çok sayıda davetli izledi.
Volkan Saraçoğlu tarafından yazılan ve ünlü oyuncu Sinan Bengier tarafından yönetilen iki perdelik komedi oyununda Volkan Saraçoğlu ve Sinan Bengier'in yanı sıra Tuncay Gürel, Ferda Çakırel, Uğur Demirezen, Tolga Güleryüz ve Ayşegül Aktaş rol aldı. Oyun sonunda Kaymakam Ali Katırcı ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, sanatçılara çiçek verdi.
Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, İzmir Şehir Tiyatrosu bünyesinde yer alan Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu ve Tuncay Gürel gibi tanınmış usta sanatçıları Bafralılara buluşturmaktan gurur duyduğunu belirtti. Şahin, "Hem tiyatro oyununu bize güzel bir şekilde sundular hem de toplumsal problemleri güzel bir şekilde değindiler. Sanat adına tiyatroyu yaşatma adına emek veren herkesi kutluyorum" dedi.
Ünlü oyuncu Sinan Bengier de, "Böyle muhteşem bir seyirciyle ilk defa Bafra'da karşılaşıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Bafra'da tiyatro grupları varmış, tiyatro seyircisi varmış. Bu nedenle Bafra'ya güzel bir kültür salonu yakışıyor" diye konuştu.
Oyun sonunda İzmir Şehir Tiyatrosu oyuncuları Bafra Sakatlar Derneği Tiyatro Grubu oyuncularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.





Editör: TE Bilişim