Hizmet sektörünü online ortama taşıyarak temizlikten tadilata, nakliyeden boya badanaya kadar ihtiyaç duyulabilecek her alanda, hizmet verenlerle hizmet almak isteyenleri buluşturan Armut, deneyimli ve profesyonel temizlik elemanlarıyla bayram temizliğini saati 24 TL’den kolayca halletmenizi sağlıyor. Türkiye’nin dört bir yanında sunduğu hizmetle özellikle çalışanların işlerini büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Türkiye'nin en büyük online hizmet platformu Armut, hemen her evde yaşanmaya başlayan bayram temizliği telaşına yönelik pratik çözümler sunuyor. Özellikle yoğun çalışanların vakit ayırmakta zorlandığı ev temizliği için İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin 81 iline, deneyimli ve profesyonel ekiplerle temizlik hizmeti ulaştırıyor.

1 Dakikada Temizlik Rezervasyonu

Bayram temizliği için Armut’tan hizmet almak isteyen kullanıcılar; armut.com ve Armut Mobil Uygulamaları üzerinden 1 dakika gibi kısa bir sürede dilediği gün ve saat için temizlik rezervasyonu yaptırabiliyor. Ayrıca, kullanıcı deneyimleriyle belirlenmiş güvenilir ve tecrübeli temizlik elemanları tarafından yapılan hizmet için memnuniyet garantisi de sunuyor. Armut’un bayram temizliği hizmeti, saati 24 TL’den ücretlendiriliyor ve evinizin büyüklüğüne göre istediğiniz süre için rezervasyon yapabiliyorsunuz.

Rezervasyon ev temizliği modeliyle ayda 5 binden fazla evin temizlenmesini sağlayan ve yüzde 98 müşteri memnuniyetiyle hizmet veren Armut; İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra tüm Türkiye’ye rezervasyonlu temizlik hizmeti götürüyor. Özellikle Bursa, Antalya, Kocaeli, Eskişehir ve Adanalı kullanıcılardan büyük ilgi görüyor.

Armut hakkında:

Hizmete ulaşmanın en kolay ve güvenilir yolu olma amacıyla Armut 2011 yılında kuruldu. 2000 farklı kategoride 200.000’in üzerinde hizmet vereni hizmet almak isteyenlerle buluşturan şirket, Türkiye’nin hizmet alanındaki en büyük online platformu olarak faaliyet gösteriyor. 6 farklı milletten 70 kişilik ekibe sahip olan Armut, global markası HomeRun ile ABD, İngiltere, Mısır, Romanya ve Suudi Arabistan’da operasyonlarını yürütüyor; Türkiye’deki alt markası Rahat Taşın ile nakliye alanında özelleşmiş bir hizmet sağlıyor. Şirket, 2017 yılında Deloitte tarafından seçilen Technology Fast 50 listesinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen 2. teknoloji şirketi, Technology Fast 500 listesinde ise Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerindeki en hızlı büyüyen 40. şirketi oldu.

Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi! Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi!

Editör: TE Bilişim