Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi! Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi!
 Güreşlerde seyirci ile güreş alanı arasında alınan önlemler nedeniyle rakiplerinden kaçan boğalar saha içinde etkisiz hale getirilerek, olası facialar önlendi. 

Akkaya boğa güreşlerine Muğla ve çevre illerden yaklaşık 150 boğa katıldı. Deste, ayak, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde yaklaşık 40 derece sıcaklıkta mücadelede boğa güreşlerini 5 bin kişinin üzerinde seyirci izledi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptığı açıklamada, boğa güreşlerinin bölgede çok önemli yeri olduğunu, güreşlere Muğla’nın dışında diğer illerden de büyük katılım gerçekleştiğini açıkladı. Gümüş, “Festival Muğla'da yaz aylarının önemli etkinlikleri arasında yer alıyor. Atalarımızdan miras kalan geleneği, kültür, örf ve adetlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Amacımız güreşler sayesinde vatandaşlarımızı bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak” dedi.

BOĞA HASTANELİK ETTİ
Güreşler sırasında bir boğa güreş sahasındaki bir kişiye saldırdı. Boğa zor sakinleştirilirken, saha görevlileri yaralanan vatandaş ile uğraşırken, aynı boğa aynı alanda bir başkasına saldırdı. Sahibi olduğu öğrenilen vatandaş boğanın saldırısı sonrası yaralanırken, alana çağrılan ambulansla yaralı hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, boğanın saldırı anı saniye saniye kamer

Editör: TE Bilişim