Seçimlerde Genç Adayların Başarısı Umut Verici! Seçimlerde Genç Adayların Başarısı Umut Verici!
Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Barış'a Özlem" gecesine Barış Manço'nun eşi Lale Manço, oğlu Doğukan Manço, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve sanatçının hayranları katıldı. Kokteyl salonunda sanatçının fotoğrafları ve bazı kişisel eşyalarından oluşturulan sergi, sevenlerine takdim edildi.
Doğukan Manço'nun hazırladığı belgeselle başlayan tören, sanatçının görüntülerinden kesitlerle devam etti. Sanatçının çalan şarkılarına eşi Lale Manço ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da eşlik etti. Doğukan Manço, sahnede babasıyla ilgili anılarını anlatırken duygusal anlar yaşadığı gözlendi.
Burada söz alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "Deftere yazarsanız unutursunuz ama kalplere yazarsanız ya da yazılırsanız işte bugün burada olduğu gibi bir gönül muhabbeti ortamı, bir sevgi seli içerisinde 13 yıl sonra 23 yıl sonra 103 yıl sonra ölmez yaşanırsınız. Barış Manço bugün burada, aramızda" dedi.
Başkan Yeniay, birçok ülkeyi gezen ve her gittiği ülkede ülkesini tanıtan, dünyaya barış mesajları veren sanatçı Barış Manço'nun anısına, Barış Manço'nun eşine ve oğluna "Çağdaş Evliya Çelebi" ödülünü takdim etti.
Burada söz alan Lale Manço, "Aramızdan ayrılışının 13. yılında Barış Manço bu kadar coşkuyla anılıyorsa şayet ve kalplerden silinmediyse, ona sevgimizi hala belli etmek için bir araya gelme ihtiyacı hissediyorsak, Barış Manço zaten kendi kendini anlatmıştır* Ben onu kalplerinde yaşatan herkese çok
teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Editör: TE Bilişim