Türkiye Nüfusunun Yüzde 49,9'u Kadınlarda Oluşuyor Türkiye Nüfusunun Yüzde 49,9'u Kadınlarda Oluşuyor
 Mustafa Koç 1960 yılında doğdu. İsviçre'de Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD'de George Washington University (1984) mezunu. Evli ve bir çocuk babası. Çalışma yaşamına 1984’te Tofaş’ta Müşavir olarak başlayan Koç, Ram Dış Ticaret’te Satış Müdürlüğü ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1992 yılında Koç Holding’e geçerek sırasıyla Başkan Yardımcılığı, Başkan, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. Mustafa Koç 2003 yılından beri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütüyor. İstanbul Sanayi Odası üyesi, TÜSİAD üyesi, DEİK üyesi, Young Presidents Organization (YPO) üyesi, İstanbul Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı, 1907 Fenerbahçe Kulübü Kurucu Üyesi, East West Institute Üyesi.


Ünlü işadamı Mustafa Koç, geçtiğimiz yıl geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından 4 ayda 40 kilo vermişti. Koç, kilo verdikten sonra kızıyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı İnstagram hesabından paylaşmıştı. 
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçtiğimiz yıl mide küçültme ameliyatı olmuştu. 4 ayda 40 kilo veren ünlü işadamı, kızının mezuniyet töreninde zayıflamış haliyle poz vermişti. Mustafa Koç, kızıyla çekildiği fotoğrafını ise İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Editör: TE Bilişim