Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi! Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi!
 Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Karadeniz Mahallesi Divitçioğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Y.Ö. ve İ.C.D. adlı şahıslar, siyah bir otomobil ile olay yerine geldi. Pompalı tüfekle araçtan inen şüpheliler, bir iş yerinin önünde oturan Onurcan Tekin'e pompalı tüfekle 4 el ateş açtı. Açılan ateş sonucu Onurcan Tekin, başına isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Bu sırada çevrede bulunan 32 yaşındaki Arif Fatih Yazgan sol karnına, 32 yaşındaki Mustafa Bulut sol ayak diz altına, 33 yaşındaki Bekir Turan sol ayak ve 23 yaşındaki Beytullah Şenyer de sol kol dirsek ve sağ kalçadan aldığı saçmalarla hafif şekilde yaralandı. Şüpheliler geldikleri otomobille kaçarken, yaralılar ise 112 acil servis ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine güvenlik güçleri geldi. Yapılan incelemelerin ardından Onurcan Tekin’in cesedi, otopsisi yapılmak üzere Eğitim Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik güçleri, Y.Ö. ve İ.C.D.’yi gözaltına aldı. Cinayeti işlediği düşünülen 2 şüphelinin olay yerine gelişleri çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, olayla ilgili 2 şüphelinin daha arandığı belirtildi.
Öte yandan, olayı duyan Onurcan Tekin’in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Editör: TE Bilişim