Türkiye Nüfusunun Yüzde 49,9'u Kadınlarda Oluşuyor Türkiye Nüfusunun Yüzde 49,9'u Kadınlarda Oluşuyor
 Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bugün  yaşandı. İddialara göre, Hacı Halil Mahallesi’nde yaşayan D.B. (18) adlı genç kız ve patronu olduğu ileri sürülen Alaattin K. (33) birlikte marketten alışveriş yaptıktan sonra D.B.'nin oturduğu eve geldi. İkilinin girdiği daireden bir süre sonra tartışma sesleri gelmeye başladı. 'İmdat, kurtarın. Bana tecavüz ediyor' şeklinde bir kadın çığlığı duyan çevredeki vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri eve girdiklerinde Alaattin K.'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Şahsın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirleyen ekipler, D.B'nin de bileğinden yaralandığını tespit etti. D.B. olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile hastaneye kaldırılırken, Alaattin K.’nın cansız bedeni de cenaze arabası ile morga kaldırıldı. Olaya şahit olan esnaf Halil Altay, "Dışarıdan bağırışlar geldi, sesler duydum. İnsanlar toplanmaya başlamışlardı. Duyduğum sesleri tam olarak anlamadım ama kız yardım istiyormuş o anda. Dışarı çıkınca bir kadının balkonda olduğunu gördüm. Daha sonra polis geldi. Kadını dışarı çıkardılar. Kadını ambulansa koydular. Söylediklerine göre bir cinayet olayı olmuş" dedi. 
Öte yandan yaralı D.B.'nin verdiği ilk ifadede, maktulün kendisine tecavüz etmek istediğini, bu yüzden bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olay sonrasında Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan D.B., tedavisinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim