Menemen Haber

AK Parti Hamza Dağ Menemen’i ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Menemen ilçesini ziyaret etti. TBMM’nin yoğun gündeminden fırsat buldukça İzmir’e gelen AK Parti Milletvekili Hamza Dağ, Menemenspor için büyük önem taşıyan ve bir nevi final maçı olarak görülen, Menemenspor Manavgatspor arasında oynanan futbol maçını izledi.


Menemen ziyaretinde halk pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Dağ, vatandaşlarını taleplerini de tek tek not aldı.

YENİ AK PARTİ’LİLERE ROZET TAKTI
İlçeye bağlı Koyundere beldesine geçen Dağ, AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, parti saflarına dahil olan 100 gence rozet taktı. Yeni üyelere ‘hoş geldiniz’ diyen Dağ, AK Parti’nin İzmir’deki başarısının gençliğe bağlı olduğunu belirterek, “İnşallah bu şehirde ki dönüşümü AK Parti’li gençler gerçekleştirecek ve Ak Belediyeciliği bu şehre hakim kılacağız” dedi. Koyundere halkının, yollarının yapılmadığından ve çöplerin toplanmadığından şikayet etmesi üzerine konuşan Dağ, "Bizim tek derdimiz var bu şehre, bu ülkeye hizmet getirmek. Başbakanımızın dediği gibi 'Bu iş sevda işi', bu sevdaya sahip olmayanlar ne yazık ki bu şehrin yıllarını heba ettiler. İnşallah hep birlikte Koyundere’yi de, Menemen’i de, İzmir'i de Ak Belediyecilikle tanıştırarak sorunları birer birer çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }