Otobüs Kazası: 5 ölü  Otobüs Kazası: 5 ölü
Müge Anlı’da uzun süredir aranan Fulya Özdemir’in öldürüldüğü ortaya çıktı.

Fulya Özdemir’in cesedi dün akşam Antalya Kaş’ta Büyükçakıl mahallesinde bulundu. Fulya Özdemir’in katili Atilla Makta ise Lüleburgaz’da gözaltına alındı.

Gözaltında ilk ifadesini veren Atilla Makta Lüleburgaz’da bulunması sorulduğunda işleri olduğu için burada olduğunu ve eski eşini de öldürmeyi planladığını söylediği belirtiliyor.

Cezaevinden kactıktan sonra genç kızı öldüren katil zanlısı ilk ifadesinde iki cinayet daha planladığını ifade etti. Atilla Makta’nın babası iseyaptığı açıklamada oğlunun defalarca cezaevine girip çıktığını söyledi.

Fulya Ozdemir’in Cesedi Bulundu

Müge Anlı’nın yayını sonrası genç kızın evinin yakınlarında yaşayan kişiler ormanlık alandan kötü kokular geldiği ihbarında bulunması üzerine Jandarma ekipleri akşam ormanlık alanda arama çalışmalarına başladı.

Lojman olarak bahsi geçen evin yanında buluna ormanlık alanda yapılan aramada genç kızın cansız bedeni battaniyeye sarılı halde bulundu. Daha sonra bu cinayetle ilgisi olduğu düşüncesi ile aranan Atilla Makta’nın Lüleburgaz’da olduğu ihbarı ile düzenlenen operasyonda orada Makta anneannesinin evinde yakalanarak sorguya alındı.
Editör: TE Bilişim