YAŞAM

Antalya kitap fuarına büyük ilgi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Antalya'ya kazandırılan ve Cam Piramit'te 16 Şubat'ta kapılarını açan 1. Antalya Kitap Fuarı devam ediyor. Antalya'da 7'den 70'e tüm kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, ünlü yazarların Antalyalı hayranlarıyla buluşmasına da vesile oluyor. 75 yayınevinin stant açtığı fuarda, 200 yazar imza günü, panel, şiir dinletisi ve söyleşilerde hayranlarıyla buluşuyor.


ATSO'DAN YAYINCILAR ONURUNA YEMEK
Öte yandan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak evsahipliğinde, fuara katılan yazarlar ve yayınevleri onuruna bir akşam yemeği verildi. Geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, TÜYAP Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Bilge Kula, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazar Doğan Hızlan, Yazar Aydın Boysan, Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile yayıncılar katıldı.
Fuarın çok başarılı geçtiğini belirten yayıncılar, ATSO Başkanı Budak'a teşekkür etti. ATSO Başkanı Budak, "Bu fuarı kentimize kazandırmak için arkadaşlarımızla ve kentimizin birçok kurumu ile işbirliği içerisinde yoğun mesai harcadık. Başta TÜYAP olmak üzere, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, AKTOB, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi ve ilçe belediyelerimize fuara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Alanında marka olmuş bu fuarı Antalya'ya bu birliktelik kazandırdı. Antalyalıların ilgisi ile bu fuarın gelecekte çok daha büyük boyutlarda düzenleneceğini düşünüyoruz" dedi.
{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }