Karşıyaka Belediyesi Haberleri

Başkan Durak şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu

Karşıyaka Belediyesi’nin kısa bir süre önce faaliyete geçen Gondol Restoran’ı anlamlı bir kahvaltıya ev sahipliği yaptı. Belediye bünyesindeki Yalı ve Bostanlı Kadın Danışma Merkezi gönüllüleri şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu. Anlamlı etkinliğe, Belediye Başkanı Cevat Durak da eşi Birsen Durak ile birlikte katıldı.

Atakent’te bulunan Ahmet Taner Kışlalı parkı içindeki Gondol Restoran’da gerçekleştirilen buluşmada şehit annelerine “Siz bize emanetsiniz” diyen Başkan Durak, “Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren evlatlarımızı da, annelerini de unutmamız mümkün değil. Şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız” diye de ekledi.
Başkan Durak daha sonra şehit anneleriyle sohbet ederek, acılarını paylaştı. Karşıyaka’da 6 adet Kadın Danışma Merkezi açtıklarını belirten Durak, “Bahçelievler’de bir yenisini daha açacağız. Toplamda sayımızı dokuza çıkaracağız. Hepsi gönüllü olan üyelerimizle, başta sizler olmak üzere tüm kadınlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }