SPOR

Basketbol Yıldız kızlar Türkiye Şampiyonasında Fenerbahçe şampiyon oldu

Basketbol Yıldız kızlar Türkiye Şampiyonasında Fenerbahçe şampiyon oldu. Sarı Kanaryalar, Kara Kartal'ı 71-50 mağlup etti. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği Basketbol Yıldız kızlar Türkiye Şampiyonası 1-6 Mayıs tarihlerinde Balıkesir'de yapıldı.



Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Fenerbahçeli Melis Gülcan maçın yıldızı oldu. İyi bir takım oyunu sergileyen Fenerbahçeli oyuncular, şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldırırken, bu mutluluğu hem aileleri hem de taraftarlarla doyasıya paylaştılar. Balıkesir'deki şampiyonada ünlü isimler de vardı. Galatasaray'ın efsane isimlerinden Ali Tanrıyar, torununu izlemek için geldiği Balıkesir'deki karşılaşmaları eşiyle birlikte heyecanla izledi. Ödül törenine katılan Ali Tanrıyar takımı kutlarken oyuncular da
Tanrıyar'ın elini öptü.

Bu arada, şampiyonada ikinci olan Beşiktaş takımındaki oyuncular sahada gözyaşına boğuldu. Kupa törenindeki seramonide ağlayan Beşiktaşlıları Fenerbahçeli oyuncular sarılarak teselli etti. Tribünlerin aksine sahadaki ödül töreninde ezeli rakiplerin kız takımları birbirlerine sarılıp şampiyon Fenerbahçe'yi kutlayarak centilmenlik örneği sergiledi.


{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }