1 aylık süre geride kaldı seçimden bu yana ama hala kimsenin kırmızı çizgisi bitmedi. Tutturdular bir kırmızı çizgi gidiyorlar. Hoş kimse bilmiyor ya bu kırmızı çizgiyi hayırlısı bakalım.

Bu 4 parti bu ülkeden oy almadı mı ? hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Türk vatandaşı değilmiyiz. E o zaman nedir bu kırmızı çizgi. Tamam MHP’nin HDP’ye kırmızı çizgisini anlarım ve doğrudurda ama  Ak Partinin CHP’ye, CHP’nin Ak Partiye, MHP’nin Ak Partiye yada CHP’ye ülke menfaatleri dışında ne kırmızı çizgisi olabilir ki ?

Ama seçimlerden önce öyle sözler söylediniz, öyle hakaretler ettiniz ki birbirlerinize, Halkımızı öyle kutuplaştırdınız ki, şimdi yan yana gelirsek halka nasıl hesap veririzin derdine düştünüz. Yani MHP ve CHP Ak Parti’ye seçim boyunca Hırsızlar, hainler ülkeyi satanlar, devleti soyanlar dediler ki şimdi oturup o hırsızlarla yada ülkeyi satanlarla nasıl birlik oluruzun derdindeler. Yada Ak Parti diğer partilere o kadar ağır konuşmalar yaptı ki, şimdi nasıl onlarla bir araya gelsin dimi!!!

Ama herkesin atladığı bir şey var. Oda Küçük ve Orta ölçekli esnaf şu an kan ağlıyor. İş yok  iş varsa bile nakit yok. Yani perişan durumdalar. Seçimlerde atıp tutanlar şimdi sokağa inin esnafı bi gözetin bakalım neler olacak. Millet ekmek, maaş, kira derdine düşmüş siz hala kırmızı çizgilerle uğraşıyorsunuz. Ülke yansa umurunuzda değil çünkü siz her halükarda maaşlarınızı alıyorsunuz. Devlet Partilere desteklerini ödüyor. Sıkıntı yok yani sizde. Ama halkın durumunu göz önüne almadan anca atıp kesin bakalım.

 

Ama unutmayın ki Yunanistan diye bir gerçek kapımızın dibinde yanı başımızda duruyor. Yunanistan’da hükümet var,  Başbakan var, Bakanlar da var ama ekonomi yok ve ülke bitmiş vaziyette ama siz hala bunu görmüyorsunuz. O halk  o esnaf bu sıkıntılarla boğuşurken siz kafa bulun onlarla ama size cevaplarını çok yakında verirler emin olun….