MAGAZİN

Bursa Cumhuriyet Savcısı Nazmi Güvenin 21 yaşındaki oğlu kalbine yenik düştü

Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Oğuzhan Güven'in ani ölümü, ailesi, sınıf arkadaşları ve yargı camiasını yasa boğdu.


Bursa'ya yakınlarının yanına geldi. Burada rahatsızlanan Güven, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Güven, hava ambulansı ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Acılı baba Nazmi Güven ve Oğuzhan'ın kardeşi Batuhan, cenaze töreninde tabutun başından ayrılmadı. Gencin sınıf arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı cenaze törenine; Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Bölge Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Nizamettin Keleş, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yargı mensupları, askeri erkan, adliye personeli ve çok sayıda vatandaş
katıldı.
Güven'in cenazesi, Yıldırım İmam Hatip Tatbikat Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Ahmetpaşa Mezarlığında toprağa verildi.





{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }