Gaziemir Belediyesi Haberleri

Gaziemir Belediyesi 180 minik kız çocuğu bale eğitimi alıyor

Gaziemir Belediyesi’nin iki yıldır düzenlediği kursla, 180 minik kız çocuğu bale eğitimi alıyor.Gaziemir Belediyesi’nin, çocukları dansla tanıştırmak için geçtiğimiz yıl açtığı bale kursu büyük ilgi görüyor.



Temel jimnastik eğitiminin de yer aldığı bale dersleri çocukların esnek ve ritmik bir vücuda kavuşmalarına da yardımcı oluyor. Gaziemir Kültür Merkezi’ndeki iki salonda verilen kursa Sarnıç’tan büyük ilgi olunca, GAZİGEM binasında aynalı salon düzenleyen Gaziemir Belediyesi, kurs için 4 bale eğitmenini görevlendirdi. Eğitmenler, minik balerinleri, dönem sonunda gerçekleştirilecek gösteri için hazırlıyor.

Her yaştan vatandaşın faydalanabilmesi için kurs programını geniş bir yelpazede hazırladıklarını anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Kültür sanat, spor ve el sanatları kurslarımız büyük ilgi görüyor. Özellikle de küçük çocuklarımıza sporu ve sanatı sevdirmek için gayret ediyoruz. Bale kursuna gösterilen büyük ilgi bizi çok memnun etti. Çocuklarımızın sosyal etkinliklere yönelmesini çok önemsiyor ve destekliyoruz” diye konuştu.






{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }