Çevre dostu ve sağlıklı ahşap grubunda renkli oyuncaklar sunan markanın diğer ürünleri arasında çift taraflı yazı ve oyun tahtası, eğlenceli oyun etiketleri, yumuşak peluş oyuncaklar da yer alıyor. Eğitici oyuncak kategorisinde yer alan çeşit çeşit oyuncaklarla çocuklar eğlenerek öğreniyor ve gelişimlerine katkı sağlanıyor.

6.000 çeşit ürünü ile doğal ve kaliteli yaşam politikasını benimsemiş olan inovatif Japon markası Miniso’nun tasarımcıları çocuklar içinde özenli tasarımlar çıkartıyorlar. Tasarımcıların dokunuşlarıyla hayat bulan oyuncaklar Miniso’da sağlıkla bütünleştiriyor. Ahşap oyun serisi plastik ve zararlı maddelerden uzak durmak isteyen ebeveynlerin seçimlerine hitap ediyor. İçinde zararlı madde bulunmayan bu seri en çok değer verdiğimiz varlıklarımız çocukların sağlını ve gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Üstelik rengranek figürlerden oluşan oyuncaklar çocukların dikkatini çekerek favori ürün grupları arasında yer alıyor. Ayrıca bu grubun ham maddesi ağaç olduğundan çocuklara doğa sevgisi aşılıyor ve hayal dünyalarının gelişimlerine katkı sağlıyor. Uzun süreli kullanım ömrü sağlayan seride meyve-sebze kesme oyunundan ipe dizme oyununa, ahşap araçlardan koordinasyon oyunlarına kadar birçok ürün yer alıyor ve benzerlerine karşılık uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Miniso’nun Renkli Dünyası

Miniso’da ayrıca çocuklar için farklı alternatiflerde yer alıyor. Çift taraflı yazı ve oyun tahtaları eğlenceli oyun etiketleri, yumuşak peluş oyuncaklar yer alıyor.

Hayvan figürlü diş fırçası tutacakları ve sabunlukları da çocukların alışkanlık disiplinleri kazanmalarını sağlıyor.

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

Bayram Tatilinde Teknelerden Atık Toplamaya Devam Etti Bayram Tatilinde Teknelerden Atık Toplamaya Devam Etti
Editör: TE Bilişim