Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor

      Şile'de denize açıldığı fiber teknenin batmasıyla birlikte denizde kaybolduğunun bilgisine ulaşılmıştı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, içerisinde 5 kişinin yer aldığı tekne İmrenli Koyu'ndan denize doğru açılırken, henüz bilinmeyen bir neden ötürü kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta alabora olduğu bilgisi saptandı.

Solist, besteci ve söz yazarı Onurcan Özcan denizde kaybolurken, teknenin içerisindeki arkadaşı ise hayatını kaybetti. Bu gelişmelerin hemen arkasından Onurcan Özcan'ın kim olduğu ve hayatına dair detaylar yoğun bir şekilde araştırma konusu haline geldi.

Peki, YouTube hesabı aracılığıyla yayınladığı videoların milyonlarca kere tıklandığı genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir? Başlatılan arama-kurtarma çalışmaları neticesinde kendisine ulaşılarak hayatını kaybettiği tespit edilen Onurcan Özcan kaç yaşındadır?

Genç şarkıcı Onurcan Özcan 21 yaşındadır.

Solist kimliğinin yanı sıra besteci ve söz yazarıdır.

Onurcan Özcan, YouTube hesabı üzerinden paylaştığı videolar kullanıcılar tarafından milyonlarca kez tıklanmıştır.

Son zamanlarda gençler arasında popülerlik elde eden isim, Özcan, "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi seslendirdiği parçalarla geniş bir kesim tarafından tanınmaktadır.

Editör: TE Bilişim