Kadın başkanlarla neler değişecek? Kadın başkanlarla neler değişecek?

                     Ülkü Motorsport Takım Kaptanı Ümit Ülkü, Porsche Sports Cup'ın ilk ayağında Almanya Hockenheim Ring pistinde koşulan Endurans ve Sprint yarışlarında THY Brandingi ile çıktığı mücadelede podyum görerek Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, gönderdiği teşekkür mektubunda “Sayın Kaptanım, 19 -20 Mayıs 2018 tarihinde Almanya Hockenheim Ring pistinde düzenlenen yarışta üçüncü olduğunuzu ve endurans yarışlarında kendi kategorinizde podyumda bayrağımızı dalgalandırdığınızı memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayım. Ülkemizin milli bayrak taşıyıcısı olan ortaklığımız ve şahsım adına bu gururu bizlere yaşattığınız için nezdinizde tüm ekip arkadaşlarınızı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

“THY DESTEĞİYLE DAHA İYİ DERECELER ALACAĞIZ”
Teşekkür mektubundan memnuniyet duyduğunu belirten Ülkü Motorsport Kaptanı Ümit Ülkü, “Bayrağımızı podyumda dalgalandırmaktan gurur duyuyorum. THY desteğiyle yarıştığımız Porsche Sports Cup yarışlarında başarı grafiğimizi yükselterek podyumda her yarış sonrası bayrağımızı dalgalandırmak için antrenmanlarımız sürüyor. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’nın teşekkürü bizi gururlandırdı. THY desteğini hissetmek şevkimiz arttırıyor. İnşallah daha iyi dereceler alarak hem ülkemizi hem de ülkemizin ismini taşıyan en önemli kurumlarımızdan Türk Hava Yollarını  dünya arenasında temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim