Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
  Olay, dün akşam Elmatepe Mahallesi Yeni Çağlar Sokak’ta meydana geldi. İşçi emeklisi Erol Bayrak, bahçedeki ağacın yola sarkan dallarını kesmek için incir ağacına çıktı. Balta ile ağaçları budamaya başlayan Bayrak, bir anlık dikkatsizlik sonucu üzerinde durduğu dalı kestiğini fark edemeyince, yaklaşık 5 metre yükseklikten park halindeki 67 TD 533 plakalı kamyonetin kasasına düştü. Kafa üstü sert zemine düşen ve kestiği dalın altında kalan Bayrak, ağır yaralandı.

ÇAĞRILAN AMBULANS KAZA YAPTI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ambulansı istendi. Yaralıyı almaya gelen Deniz Karadaş yönetimindeki 67 AC 490 plakalı ambulans, Müftü Mahallesi Devrek Caddesi’nde karşı yönden gelen 19 yaşındaki Selçuk Coşkun yönetimindeki 67 TD 597 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Selçuk Coşkun hafif yaralanırken, ambulanstaki sağlık görevlileri kazayı yara almadan atlattı. Coşkun, çağrılan başka bir ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu sırada ağır yaralı Erol Bayrak’ı almak için olay yerine başka bir ambulans yönlendirildi. Çağrılan ambulansın yaptığı kazadan habersiz olan yaralı yakınları ise büyük bir panik içerisinde ambulans beklemeye devam etti. Yakınları, olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlilerine tepki gösterdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erol Bayrak, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi acil serviste yapılan Erol Bayrak, hemen ameliyata alındı. 3 çocuk babası Erol Bayrak, kazadan saat sonra dün saat 23.00 sıralarında öldü. Bayrak’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Editör: TE Bilişim